SECURITY
SECURITY
20.09.2018 - 23.09.2018
Expoziţie internaţională specializată de tehnologii, mijloace de protecţie şi securitate, ediţia a XVII-a
Până la începerea expoziției au rămas zile: 120
(CIE "MOLDEXPO" SA)

Expoziţia internaţională specializată de tehnologii, mijloace de protecţie şi securitate SECURITY este un instrument eficient de promovare a mijloacelor tehnice moderne de protecţie şi a echipamentelor de siguranţă şi de protecţie împotriva incendiilor pe piaţa Republicii Moldovei.

Expozanţii au posibilitatea să-şi prezente produsele unui număr mare de specialişti interesaţi în achiziţionarea acestora într-un timp scurt.

Participanţii expoziţiei sunt producători locali şi străini şi furnizori de echipamente de securitate şi de securitate şi protecţie împotriva incendiilor, interesaţi în promovarea produselor şi lnsarea efectivă a noilor produse pe piaţa autohtonă.

Vizitatorii expoziţiei SECURITY - specialişti în instalarea sistemelor de securitate, reprezentanţi ai comerţul cu ridicata şi cu amănuntul de produse pentru securitate, precum şi specialişti în exploatarea echipamentelor de securitate şi de protecţie împotriva incendiilor.

Expoziţia SECURITY este însoţită de un program conex consistent: conferinţe tematice, concursuri profesionale, seminarii, prezentări.